Ny bok!

Redan sommaren 2011, alltså innan "Och hon gav sig inte." kom ut, avslutade jag min första bok. Den heter "Den el-ändiga sagan" och är en kapitelbok för 9-12 åringar och vuxna med barnasinnet kvar. Genremässigt hamnar den i urban sf, om det nu finns. Med andra ord utspelar den sig i vad som kunde vara vår värld men som ändå inte riktigt är det.

Boken handlar om storebror Hektor och lillayster Adora, och om hur de blir indragna i de mystiska nedsläckningar som drabbar stan, och landet, faktiskt hela världen. Elen försvinner och inte ens elektrikerna kan förklara vad som händer. Det är tydligt att en riktig Superskurk går lös. Men vem är ond eller god och vem kan man egentligen lita på?

Ikväll har jag fått se hur framsidan kommer att se ut! Första versionen är inte helt klar ännu, men det kommer att bli så läckert! ... Underbart! ... Det är lite svårt att förklara hur det känns. Men ungefär som att den där personen man "mötte" på nätet och redan pratat bort åtskilliga timmar med över chatt och telefon visade sig dessutom vara hundra gånger snyggare än profilbilderna påstod. Nånting man redan tycker väldigt mycket om visar sig vara bättre än man trodde. Och det är så häftigt!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar