Allt och lite till

Den här veckan har egentligen präglats av en slags efter-tenta-apati. Jag tycker inte att jag har fått någonting gjort men ändå har det hänt både det ena och andra. På det personliga planet har jag hunnit komma igång så smått med arbetet inför uppsatsen och haft riktiga myskvällar både på tumanhand med maken och tillsammans med vänner.

Visserligen tog det sin lilla tid, men till slut blev jag ändå klar med novellen Bergtagen och fick min plats i Vildsints arbetsbok. Än är det ett par dagar kvar till dead-line så förhoppningsvis kommer det in fler bidrag. Då är det bara att hoppas att min novell står sig i konkurrensen så att den får vara med i slutversionen. Till dess ska alla bidragen läsas och läsas igen så att vi hjälps åt att redigera fram en så bra bok som möjligt.

På tal om kommande utgivning kan jag också skvallra om att framsidan till Den el-ändiga sagan håller på att bli så fin! Det ska bli riktigt roligt att få dela med sig av den när den är klar. Men jag kan ju tala om att den föreställer en viss hemlig miljö i boken och att det är väldigt många fina färger just nu.

Ryktet om en ny gratistidning för fantasy, science fiction och skräck spred sig snabbt i mina skrivarkretsar. Tidningen heter Gorgon Magazine och arbetar vad jag förstår med sitt första nummer just nu. Det låter väldigt spännande och jag hoppas verkligen att det blir så där bra som det låter.

Genom en skrivarvän fick jag dessutom höra talas om Goodread som är en plattform för läsare och författare. Jag har inte riktigt hunnit sätta mig in i alla funktioner ännu, men jag gillar verkligen idén att i princip ha en enorm bokklubb. Med andra ord kunde jag inte låta bli att registrera ett konto och skapa en författarsida. Vi ses väl där?

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar