Spermiejägaren

Hon var strimmig av svett och smuts efter det senaste uppdraget. Ljuden från marknaden fyllde fortfarande huvudet när Nypon sjönk ner i det varma badvattnet.
Hur vet vi att det inte är människa?” Det var alltid någon som inte kände till att människospermier var för små för att älvor skulle kunna se dem med blotta ögat.
Hon gnuggade det rosendoftande badvattnet i ansiktet och tog in stillheten i det lilla badrummet. En kandelaber skänkte ett mjukt ljus som speglade sig i vattenytan och det gick bara att ana stället för tvättfatet och kannan i andra hörnet.
Det är väl bara att flyga in och fylla behållarna?” ekade rösterna från envisa förhandlare. Självklart! Om man ville trassla in vingarna i utrustningen, trötta ut sig innan man ens var framme eller riskera att bli mosad som en mygga.
Hon slöt ögonen i ett försök att stänga ute minnena men istället sköljde de över henne.

Trots hörselkåporna fylldes huvudet ett outhärdligt oljud som letade sig in i både märg och ben. Det utdragna brölet från de upphetsade jättarna blandades med ett öronbedövande gnissel från den ofattbart stora sängen under dem.
Nypon bet ihop käkarna för att koncentrera sig på att klättra den sista biten uppför sängbordet. En sak var säker: det här var inte ett jobb för vilken älva som helst!
Vägen hit hade tagit ett par timmar och det började kännas som evigheter sedan hon lämnade sitt tillfälliga läger under sängbordet. Det brände i armarna av ansträngningen efter klättringen när hon äntligen kunde svinga benet över kanten och dra sig upp den sista biten innan hon småsprang i skydd bakom ljusstaken. Hon strök svetten ur pannan med underarmen. Det var nu det riktigt svåra arbetet skulle börja. Nypon rättade till bältet som glidit lite för långt ner på höften och kontrollerade att hon inte hade missat någonting i utrustningen. På ena sidan fanns den lilla väskan med pilgiftet och dolken – som vissa amatörer envisades med att kalla för en sabel. På den andra sidan hängde två cylinderformade behållare redo att fyllas med de dyrbara handelsvarorna och den skarpt laddade elpistolen. Försiktigt kikade hon fram från sitt gömställe för att överblicka situationen.

Nypon log för sig själv bakom slutna ögon. Just där och då hade hon haft fullt upp med att få jobbet gjort men nu när hon låg i badet kunde hon kosta på sig att minnas varenda snaskig detalj. Handen gled under vattenytan innan fingertopparna letade sig ner mellan benen. Försiktigt smekte hon längs konturerna av sitt kön. Det var lätt att se jättarna framför sig. Ännu lättare att föreställa sig hur det kändes, uppfylld där bak och kåt nog att märka varenda liten skiftning i sin älskares rörelser men ingenting som hände runtomkring. Hon spände fingrarna och började smeka hårdare.

Den ene jätten stod på alla fyra medan den andre höll ett stadigt tag om dess höfter och pumpade sig svettig. Stora droppar dunsade ner i madrassen omkring honom och Nypon grimaserade irriterat. Det skulle bli ett problem om hon kom för nära. Även om det inte var farligt att bli blöt i sig var det inte ofarligt att träffas av de där tunga dropparna. Förutom risken att skadas av dess tyngd kunde en träff lätt distrahera henne tillräckligt mycket för att hon skulle råka göra ett ödesdigert misstag.
Blicken sökte sig till den andre jätten. Han grävde ner både ansiktet och händerna djupt ner i kudden men hon kunde ändå höra hans kvävda skrik av smärta och njutning.
Jaha, tänkte hon belåtet, det var visst det här hon hade att jobba med ikväll.
Nypon sträckte handen över axeln och fiskade upp änterhaken ur kogret mellan vingarna. Hon hängde av sig pilbågen från axeln och tog sikte på madrassen. Med ett ryck kontrollerade hon att linan satt fast ordentligt innan hon tog sats och svingade sig över kanten. Det gällde att arbeta snabbt nu. Jättarna skulle inte vara lika blinda för vad som pågick runt omkring dem hur länge som helst och om hon avbröt dem mitt i skulle hon ha tagit riskerna förgäves.
Så fort fötterna nuddade sängkanten började hon klättra den sista biten upp mot huvudänden. Det fanns inget skydd så här nära och oljudet var högt nog att kunna spräcka trumhinnorna trots hörselskydden. Sängen gungade så kraftigt under henne att det inte var att tänka på att ställa sig upp. Hon kunde knappt hålla balansen ens nu när hon kröp. Med bultande hjärta och adrenalinet pumpande i ådrorna tog hon sig förbi den svankande jätten. Hon höll blicken på den andre för att vara säker på att han inte upptäckte henne och tog den idiotiska risken att så snart hon kunde ta skydd under magen på den jätte som blev påsatt. Långt ovanför henne såg hon hur kärleksparets rörelser fick jättekuken och kulorna att dunsa emot varandra som i ultrarapid. Här var hon visserligen osedd men om de bytte ställning nu skulle de inte ens märka att de krossade henne.
På det här avståndet var det omöjligt att avgöra hur nära någon av dem var att komma. Hon kunde inte urskilja vem som lät hur och ansiktena var för långt bort och alldeles för stora för att kunna tydas. I det här skedet var det magkänslan och erfarenheten som skilde de framgångsrika spermajägarna från de döda. Nypons magkänsla sade henne att det var dags att välja om hon ville kryssa mellan flygande jättesvett eller jättespermier. Erfarenheten sade henne att det första alternativet trots allt var lugnast. Svett kämpade åtminstone inte emot. Hon tog sikte mellan benen på den stötande jätten och satte fart.
Madrassen svallade under handflatorna och fick henne att nästan springa upprätt ett par steg innan marken försvann under fötterna igen och kastade henne framstupa. Det var bråttom nu. Nypon koncentrerade sig på att följa rytmen medan hon rusade fram under det älskande jätteparet. Men det var för sent. Halvvägs framme ändrade det stötvisa ljudet från jättarna karaktär och blev till ett enda utdraget vrål, som en infernalisk mistlur i natten. Det blev stilla under hennes fötter och Nypon blev stående som förstenad.
Långsamt höjde hon blicken för att se om hon skulle hinna undan. Det var en sak att fånga in en handfull av de sprattlande jättespermierna men det var något helt annat att undkomma dem allihop samtidigt. Handen sträckte sig efter elpistolen bara ögonblicket innan det enorma molnet av spermier slog ner i madrassen runt henne.

Nypon slog upp ögonen när hon kom. Fingrarna gned hårt över skötet medan njutningen fick kroppen att låsa sig tills hon var så spänd att hon skakade. Vattnet virvlade i små undervattensströmmar runt de fladdrande vingspetsarna och blicken irrade av och an som om den vägrade låta sig tyglas. Hon andades flämtande och slappnade långsamt när handen stillnade. En lång stund låg hon så. Håret flöt ut över vattenytan och en irriterande lock kittlade henne på halsen men hon rörde sig inte.
Spermiernas svansar hade slingrat sig om benen och piskat efter låren tills byxorna fått revor. Huden var rödstrimmig efter deras framfart men just där och då hade hon knappt märkt det. Fördelen med att hon hamnat mitt i alltsammans var att hon fick tag i de bästa exemplaren någonsin. Problemet var att hon inte riktigt mindes hur det gått till eller hur hon kommit levande därifrån. Kanske var det lika bra att dra sig tillbaka nu, lägga änterhaken på hyllan innan de orealistiska förväntningarna på henne skulle dra hennes rykte i smutsen. Nypon stirrade in i kanten på badkaret och vilade huvudet mot den vikta handduken. Allt hon såg framför sig när hon blundade eller blinkade var sprattlande spermier och ljusblixtar från elpistolen.

Det var inte precis halt under fötterna. Svårigheterna att hålla balansen berodde snarare på att det enda underlag som fanns var rörde sig åt alla håll samtidigt. I otakt. Men att falla ner i gyttret var inte ett alternativ. Svansarna skulle piska köttet från hennes kropp på nolltid. Många spermiejägare nöjde sig med att fånga in dem som blivit över när den penetrerande jätten dragit ut. Om de togs till vara snabbt nog dög de utmärkt att sälja på marknaden och de personliga riskerna för jägaren var förhållandevis små. De bästa spermiejägarna däremot valde sitt byte annorlunda, de plockade på sig ur en sats som var så färsk att den tömts rakt ut i det fria. Nypon var en av de bästa men inte ens hon hade behövt hantera riktigt så här livliga rackare förut. Det brände till på utsidan av låret när ett rapp ven genom skyddsbyxorna och nuddade huden. Hon sköt en blixt av statisk elektricitet efter den skyldiga men det var omöjligt att säga om hon träffade rätt. Nypon trevade efter behållarna i bältet. Om hon tog sig levande ur det här förtjänade hon att få unna sig en egen stund med en av de här gynnarna!

Hon reste sig ur badet med vattnet forsande längs kroppen. Handduken kändes sval mot huden men vingarna fick lufttorka på väg in i den lilla sovalkoven. Nypon lät handduken falla till golvet och kröp in i sängens välkomnande omfamning. Den låg lutad mot kudden i sängen, behållaren som hon sparat åt sig själv. När hon ställde sig på knä för att tända ljusen på hyllan ovanför sängen var det som att behållaren strök sig mot henne likt en katt. Förväntningarna pirrade genom henne och fick fingertopparna att domna. Hon lade sig tillrätta på rygg och höll behållaren mot örat.
Nypon log för sig själv åt det krafsande ljudet från innanmätet. Snart skulle hon öppna, snart.
Det klickade till i låsmekanismen när hon lättade på spärren. Mitt i ett djupt andetag tog hon av locket och höll för öppningen med handen. Spermien hade visserligen haft gott om tid till att lugna ner sig jämfört med deras senaste möte men det betydde inte att den var oskadliggjord. En lätt knyck på behållaren fick innehållet att glida ner i hennes hand. Nypon höll ett stadigt tag i huvuddelen med ena handen och fick snabbt fatt i svansen med den andra. Hon var van att hantera jättespermierna i jobbet men den här gången lät hon sig uppleva känslan av den. Det slog henne att den egentligen inte var särskilt stor. Bara lite mer än en tvärhand hög och med en omkrets inte större än att hon nästan kunde sluta sina fingrar om den. Fast det var inte storleken som fick upp priserna på dem på marknaden. Det var helheten. Och den snärtande svansen som var lika lång som armen var definitivt en stor del av helheten. Nypon smekte över det lena höljet med tummen. Så mjukt och ändå så styvt. Upphetsningen gjorde henne öm mellan benen.
Hon andades med snabba flämtande andetag när hon försiktigt tryckte spermien mot skötet. Det behövdes inte mer för att den skulle glida in. Så snart hon släppte svansen gled den ännu djupare, så djupt att det sved i underlivet, men det gick inte att hindra den från att ändå försöka komma längre in. Svansen piskade runt, runt, runt och fick det att ila av smärta från det tunna skinnet på insidan av låret. Men smärtan var ingenting mot njutningen.
Nypon hade aldrig känt sig så uppfylld förut och ingen älskare hade tagit henne med samma frenesi. Hon kom i en orgasm som retsamt drog sig inåt, som om den hade sitt epicentrum i skötet och därifrån letade sig in i ryggmärgen istället för ut mot blygdläpparna. Det hjälpte inte att skrika för att vända den rätt. Utmattad av den överraskande njutningen flämtade hon i ett försök att lugna ner kroppen. Spermien fortsatte sin piskande penetration som om ingenting hade hänt och hon insåg att det inte fanns något annat att göra än att låta den hållas.
Orgasmen gjorde henne känsligare för rörelserna och även om svansen inte längre var stark nog att piska sönder henne var det ingen tvekan om att det brände och sved när den träffade hennes nakna hud. Nypon grimaserade och sög in luft mellan sammanbitna tänder, lika mycket i smärta som av njutning. Den djupa penetrationen gjorde henne kåt på gränsen till vansinnig och det återkommande piskandet mot insidan av låren var det enda som kunde hålla henne i schack. Hon lät handen glida ner mellan benen och kände med fingrarna hur svansroten försvann in i henne. Det fick henne att vilja komma igen men spermien kunde inte få henne dit fort nog.
Hon lät sig själv falla tillbaka mot kuddarna och svarade på spermiens rörelser med sina höfter medan hon gned sig själv med handen. Hårt och snabbt. Det märktes redan att kraften i pisksnärtarna började avta och hon ville hinna klart innan det tog slut helt och hållet. Det var något oemotståndligt i det nästan outtröttliga, känslan av att det bara skulle fortsätta och fortsätta. Nypon blundade och sög i sig alla intryck. Vispandet, stötandet, handens gnuggande. Hon föreställde sig att det här ögonblicket skulle vara för evigt. Det fanns inget efteråt och ingen vila. Bara en orgasm efter den andra. Hon hörde sig själv skrika när hon kom. Kanske var det lika delar eufori och lättnad. Kroppen pumpade ut njutningen stötvis genom skötet. En omfamning som långsamt vandrade längs med det lena höljet och gled längsmed den svängande svansen.

Det tog en stund innan hjärtat slutade hamra som besatt och andhämtningen tystnade. Utmattad slöt hon ögonen och tänkte att det omöjligt gick att få en bättre nattning. Det ryckte till i svansen innan den slakt kom till ro mellan hennes särade ben men hon orkade inte dra bort den. På väg in i drömmarnas land myste hon åt tanken på att ha lämnat kvar spermien inuti sig. Det var hennes triumf och hon hade jobbat hårt för den.  

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar