Förläggaren har ordet - The Incorrigible


On the night the dragons burned Port Vert to the ground, one person escaped the city by mere chance, ending up on the infamous pirate ship Incorrigible, rumoured to be crewed by sorcerers. For the exile - and for the pirates - life would never be the same again.
The Incorrigible is an erotic fantasy novel exploring the many possibilities of pirate smut. Be prepared to have your timbers shivered and your swash buckled when you set out to sea with this proud ship.


Jag minns nästan inte ens varför Ms Harriet Dumont och jag egentligen träffades just den där gången för nästan ett år sedan, för efter att hon konspiratoriskt sett sig omkring en stund och lutat sig fram för att viska att hon skrivit klart första utkastet till en erotisk piratroman så försvann liksom allt annat. Det är svårt att beskriva känslan av hur stort det var att få lyssna på hela handlingen och veta mer om alla de fantastiska personer som befolkar skeppet som gett boken dess namn. Och efter att jag hört varenda liten vridning i historien fick jag frågan jag knappt vågat hoppas på: om jag ville läsa.

Det var då jag förstod den där Hollywood-reaktionen på ett frieri: hur den överväldigande glädjen bubblar över och skapar nåt slags kaos av lycka som tar sig märkliga uttryck och den lilla delen i hjärnan som skäms över hur munnen bara kan få fram "ja! ja!! ja!!!" snabbt överröstas av förväntan, längtan och de första tankarna på en gemensam framtid.

Det var för ungefär ett år sedan - som en traditionell förlovning - under den tiden har manuset förvandlats till färdig bok, bara timmar ifrån att skickas till tryckeriet.

Och nu är framsidan till The Incorrigible klar!
Hjärnan och penselföraren bakom målningen är den fantastiska konstnären Myra Sjöberg. Det är inte utan att vi blir förälskade i boken en gång till bara av att se den här vackra bilden.

Och det kan behövas nu. För även om vi förläggare har skickat böcker till tryckeriet förr så är vi lika spända och förväntansfulla som vår debuterande författare och vår debuterande omslagskonstnär. I en perfekt värld hade vi fått sitta i en stor soffa och hålla varann i hand tills böckerna kommer men nu får vi nöja oss med att göra det mentalt, som i vilket distansförhållande som helst.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar