Fantastik i Göteborg under 28 september - 1 oktober 2017Bokmässan i Göteborg närmar sig med stormsteg och med den finns förstås möjlighet att vältra sig i Fantastik i dagarna fyra!

Inne på Bokmässan kommer förra årets Fantastikgränd att återuppstå. Den kommer att ligga på samma ställe som förra året, i A-hallen vilket innebär att det är enklast att komma dit via entré 1 eller 2. Vill du tjuvkika in redan nu är du välkommen till Facebooksidan där det finns presentationer av utställare och författare, boktips och bilder från förra året. Välkommen!

Dessutom kommer jag och flera andra av Fantasikgrändens författare att inta scenen på Stadsbiblioteket.

På fredagen 29 september kl. 18.00-19.00 kommer jag att moderera ett författarsamtal mellan Anna Arvidsson och Henrik Fexeus om deras urban fantasy-böcker för unga.

På lördagen 30 september kl. 10.30-11.00 kommer jag fortsätta moderera men denna gång i en panel om politiken i fantastiken gästad av Pernilla Lindgren, Anna Jokobsson och Marcus Olausson.

Direkt efter oss intas scenen kl. 11.00-11.30 av panelen om fantastik för unga gästad av Lisa Rodebrand, Gabriella Kjeilen, Annah Nozlin och Eva Holmquist.

Vet du om något mer fantastikrelaterat som händer under den här tiden? Tipsa gärna i en kommentar!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar